Bon dia a tothom!

Benvinguts i benvingudes a la onzena edició Empresarial del Baix Llobregat. Benvolguda Consellera de Turisme, Mireia Monfort. Abans de res, voldria agrair al Consorci de Turisme del Baix Llobregat que pensés en Castelldefels com a seu de la trobada. Ja sabeu que a la nostra ciutat us rebem amb els braços oberts.

És un honor participar de la jornada perquè el turisme és un dels motors de Castelldefels. Sense anar més lluny, el teixit productiu de la ciutat gira entorn a quatre sectors, dels quals la indústria vinculada al turisme, l’hosteleria, és el principal. Evidentment, les empreses de serveis, el comerç, i el sector sociosanitari, també tenen un pes fonamental.

La nostra cituat té una imatge vinculada al turisme de qualitat. Un repte que hem assolit gràcies al fet que la ciutadania, entitats, col·lectius, comerciants, restauradors, hoteler, tothom, hem sumat perquè així sigui.

Els 5 kilómetres de platja que gaudim a Castelldefels són la nostra joïa de la corona. Des de l’Equip de Govern treballem en un model de turisme en què la platja, el passeig marítim, l’ambient famiilar, la protecció medioambiental, l’oci i el descans dels veïns, hi tenen cabuda.

Un model que continuar defensant, perquè ens ha permès que les tres platges de Castelldefels, la de La Pineda, Lluminetes, i El Baixador, hagin obtingut la Bandera Blava, les úniques que obtenen aquest reconeixement al Baix Llobregat! A més d’altres distincions com  la bandera Ecoplayas 2017, el Sicted, i el ISO 9001.

Però, a més, la nostra ubicació ens permet estar a prop de la montanya, una altra oferta turística interessant.

De la mateixa manera, la indústria vinculada al món de l’esport, amb interseccions en el món del turisme. Una realitat que encaixa amb la línia estratègica de la ciutat.

Aquests elements sumen perquè el turisme contribueixi a generar una bona idea de marca de ciutat. Estem treballant per vincular aquest fet a la nostra idea de Castelldefels la Ciutat de la Innovació i el Coneixement.

Un projecte a desenvolupar de la mà de la universitat de la nostra ciutat, la UPC, i el Parc Mediterrani de la Tecnologia. Això potenciarà una nova vía turística, la de les persones que, a més de fer estàncies turístiques a Castelldefels, fan un stage d’aprenentatge a la nostra universitat.

Sense més, cedeixo la paraula a la Consellera de Turisme, Mireia Monfort, destitjant que gaudim d’una bona trobada, profitosa a nivell emrpesarial!

COMPARTIR:

Instagram

L'ALCALDESSA I ELS CIUTADANS