Bon dia a tothom!

És un honor participar en el que ja és el tercer aniversari de la Penya Blaugrana La Pulga de Castelldefels. Aquest any em fa una il·lusió especial, ja que és el primer aniversari de la Penya al qual tinc el privilegi d’assitir com a Alcaldessa de la ciutat.

Voldria felicitar al President, Ramon Massons, perquè és tot un repte estar al capdavant de la Penya, així com a tots els membres i socis de la mateixa.

Agraeixo també la presència de:

  • President de la Federació de Penyes del Baix Llobregat, Vicenç Notari.
  • L’ex jugador del Futbol Club Barcelona, Joan Torrent.
  • El Directiu de la Comissió Social del Club: Manel Costa.
  • I al Gerent de la Masia, Juan José Luque, qui protagonitzarà la xerrada sobre esportistes més enllà de l’esport.
  • Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels, Nico Cerpa.

A Castelldefels és un privilegi tenir una penya que fa referència a una institució com és el Futbol Club Barcelona. Però el privilegi és doble, ja que porta el nom d’un dels nostres veïns més reconeguts arreu del món, Leo Messi. A qui, per cert, felicitem per la seva recent classificació al Mundial de Rússia del 2018!

Felicitats a la Penya perquè, no només pertany al registre oficial del Club, sinó que està inscrita en el registre d’associacions de l’Ajuntament. Formeu part del col·lectiu d’entitats i associacions que participen al dia a dia de la ciutat, i ens ajuden a fer que Castelldefels continuï creixent!

Celebrem que avui en Juan José Luque hagi decidit parlar sobre els esportistes més enllà de l’esport. Perquè precisament això és el que nosaltres intentem transmetre des de l’Equip de Govern.

Creiem en l’esport com una eïna que va més enllà de la pràctica i l’activitat física. Fins i tot, com a mecanisme d’integració. A Castelldefels tenim activitats esportives cada cap de setmana, però voldria destacar el cas d’un equip de futbol de la ciutat format per nens afectats per paràlisi cererbral i altres lesions.

Aquesta és la veritable força de l’esport. Ajuda a créixer a aquells que més ho necessiten. L’esport els donarà una sèrie de valors que els acompanyaran sempre: Educació, companyerisme, treball en equip, superació. Segur que en Juan José Luque ens parlarà ara mateix!

Per la meva part desitjar que durant els propers anys continueu creixent com a associació, guanyant cada vegada més presència a la ciutat.

Moltes gràcies per l’atenció, i a gaudir de la jornada d’avui!

COMPARTIR:

Instagram

L'ALCALDESSA I ELS CIUTADANS