A Castelldefels, una Diada de referència

 

L’Onze de Setembre ens uneix a tots els catalans i catalanes. Un any més, la Diada és el millor escenari per reivindicar allò que, en realitat, defensem en el nostre dia a dia: Una Catalunya que s’aixeca al voltant del catalanisme, des del respecte a la nostra història, i amb el compromís de crear una societat catalana moderna, oberta, activa i plural.

Com a Alcaldessa de Castelldefels, voldria donar les gràcies a les cinquanta entitats, associacions, representants d’Institucions Públiques, Regidors i Regidores de l’Ajuntament, que han participat en la tradicional ofrena floral al monument a La Senyera.

Entre tots i totes hem tornat a celebrar una Diada de referència. Una tradició que mantenim en el marc de civisme i on tenim cabuda totes les sensibilitats existents. Des del respecte per la convivència.

Seguimos la actualidad política catalana desde la responsabilidad y escuchando la diversidad de opiniones. Ahora, más que nunca, el diálogo debe ser protagonista para encontrar soluciones. Nos ha permitido llegar a un amplio consenso social en cuestiones primordiales como la lengua, la educación, la cultura y la cohesión social.

En Castelldefels damos ejemplo y hemos demostrado ser una referencia en términos de convivencia, tolerancia y respeto a la diversidad. Cada día llegamos a puntos de acuerdo con la máxima ilusión y compromiso para construir el Castelldefels que todos soñamos. Una ciudad que lucha contra el paro, que vela por el bienestar social, que reivindica la vivienda digna, los derechos, la cohesión social.

Por un Castelldefels que avanza con las personas como grandes protagonistas, ahora, más que nunca:

 

Visca l’Onze de Setembre!

Visca Catalunya!

Visca Castelldefels!

COMPARTIR:

Instagram

L'ALCALDESSA I ELS CIUTADANS