Com passa el temps! Ja estem celebrant els 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona’92, que Castelldefels va viure en primera persona amb les competicions que van tenir lloc al Canal Olímpic. Vam ser molts els veïns i veïnes que vam gaudir dels Jocs com a voluntaris. De fet, jo vaig ser una de les privilegiades que van participar com a voluntària a Castelldefels, durant els Preolímpics de 1991 celebrats al Canal. Una experiència inoblidable amb un gran grup de voluntariat!

Hi ha tradicions que sobreviuen al pas del temps, com la nostra festa major. Un any més tots els veïns estem cridats a sortir al carrer i gaudir de la ciutat. El Castell tornarà a ser protagonista acollint activitats totes les nits durant les festes. Tindrem l’honor de gaudir del pregó de l’arqueòloga i veïna Montserrat Sanz, descobridora de diverses restes de neandertals a Castelldefels. I recordeu penjar de la vostra balconada la bandera de la FestaMajor!

Vaig tenir la sort de participar com a voluntaria al preolímpic de 1991. (Sóc la segona per la dreta a la fila inferior!)

En aquestes dates tots estem gaudint de la platja i la seva oferta gastronòmica i turística. Poden donar bona prova d’això les més de 50.000 persones que es van acostar a les Festes del Mar. Un esdeveniment que de nou ha servit perquè la ciutadania de Castelldefels, i visitants, puguin gaudir de la nostra platja i el seu entorn, en benefici de l’economia local. Segons una enquesta realitzada amb veïns de la nostra ciutat, vuit de cada deu aproven la gestió de l’Ajuntament. Uns resultats que ens animen per seguir treballant per Castelldefels. Una de la nostres preocupacions més grans: la neteja i la recollida de residus. Estem fent grans esforços per millorar el servei, i necessitem la col·laboració de tothom, tant pel que fa al civisme, com utilitzant el WhatsApp de neteja, amb què la ciutadania pot alertar de les actuacions més urgents: 670 669 020.

En les properes setmanes realitzarem el trasllat de Serveis Socials a les noves oficines situades al carrer Thomas Edison, un canvi que permetrà millorar el servei. De la mateixa manera, en breu es finalitzaran les obres que s’estan realitzant a la zona d’aparcament de l’estació, amb 100 noves places d’estacionament. Petites actuacions que donen respostes a necessitats i peticions que ens han realitzat els nostres veïns. Seguirem treballant escoltant l’opinió de la ciutadania, perquè estem convençuts que, si sumem esforços, farem de Castelldefels una ciutat imparable.

COMPARTIR:

Instagram

L'ALCALDESSA I ELS CIUTADANS