Intercanvi d’opinions. És una de les premisses que defenso des del primer dia com a Alcaldessa de Castelldefels. Al costat dels membres de l’Equip de Govern, estem convençuts: la ciutat segueix en creixement gràcies al constant diàleg amb la ciutadania. I celebrem que així sigui.

Rebem amb optimisme la nova seu de serveis socials municipals, situada al carrer Tomàs Edison. És una de les prioritats del Pla d’Actuació Municipal, que elaborem conjuntament Equip de Govern i ciutadania. El nou espai dignifica l’atenció a les persones i millora l’àrea de treball del personal de l’Ajuntament.

Les audiències de veïnat segueixen en marxa i són una de les vies de diàleg directa entre veïns i veïnes i Equip de Govern. D’aquesta manera, vam informar de projectes com la renovació del servei de neteja i recollida de residus de la ciutat. La compra de vuit nous camions i contenidors suposarà un pas endavant si els sumem a les actuacions cíviques que hem de realitzar cadascun dels veïns i veïnes de la ciutat. En aquesta línia, vam anunciar també la instal·lació de noves càmeres de vigilància, que donen resposta a necessitats de mobilitat i eliminarà obstacles de la via pública. No tinguin cap dubte, amb cada petit gest que realitzem, fem feliç una ciutat com és Castelldefels.

Lorem Ipsum dolor sit amet. – FOTO:Lorem Ipsum

Més bones notícies: L’ocupació hotelera va superar el 90% l’estiu passat, i fins 143.852 persones van pernoctar en establiments de Castelldefels. Dades que ens fan mirar el futur amb il·lusió i que han d’anar en benefici de tota la ciutat. Ens hem reunit amb empresaris del sector turístic per valorar les dades i estudiar com millorar l’oferta del nostre municipi.

D’altra banda, en les últimes setmanes resulta inevitable estar pendent de la situació que viu Catalunya. M’agradaria donar el meu suport a totes les persones que van resultar ferides i contusionades durant la jornada de l’1 d’octubre, a causa de les innecessàries i indiscriminades càrregues policials. Des de l’Ajuntament condemnem de manera explícita i rotunda qualsevol tipus de violència. No tenen cabuda en un marc de convivència i respecte com el que caracteritza la nostra societat.

Estic convençuda: És l’hora del diàleg. La solució no arribarà a través de la imposició ni la força. Demanem diàleg i molt de respecte. A Castelldefels sabem donar exemple: Amb diàleg arribem a punts d’acord en una societat plural.

 

COMPARTIR:

Instagram

L'ALCALDESSA I ELS CIUTADANS