Sí, ja han passat dos mesos des que tinc el privilegi de ser Alcaldessa de Castelldefels. És una gran responsabilitat liderar l’Alcaldia de la ciutat que m’ha vist néixer i créixer. El temps passa molt ràpid, per aquest motiu, des de l’Equip de Govern tenim clares les nostres prioritats per seguir avançant.

En el nostre compromís per donar resposta a les necessitats de la ciutadania, hem realitzat millores al parking de l’estació, creant fins a 150 places noves d’estacionament, ampliant el carril bici, i dignificant els nostres carrers. En la mateixa línia, l’Ajuntament ha contractat de manera temporal a 58 persones en situació d’atur. Ambdues actuacions formen part del nostre Pla d’Actuació Municipal, elaborat de manera conjunta amb la ciutadania.

Un dels nostres principals compromisos: Millorar la neteja a Castelldefels. Estem treballant per dissenyar noves rutes i, a la vegada, tenir més maquinària i nous contenidors que ens permetin millorar la neteja als barris. Estem reforçant el servei de recollida de mobles, i hem posat en marxa el servei de WhatsApp (670 669 020) perquè els veïns i veïnes ens feu arribar de manera directa actuacions urgents, i els donem resposta. La ciutadania té un paper protagonista en aquest compromís. Necessitem sumar esforços, amb conciència cívica i responsable, per millorar la neteja dels carrers. Cada acció cívica que realitzem fa feliç a tota una ciutat.

Hem aconseguit el compromís, per part de la Generalitat, que Castelldefels compti amb un 3er CAP l’any 2020. El Conseller de Salut, Antoni Comín, ha afirmat que el projecte executiu ha d’estar redactat al 2018,perquè s’iniciïn les obres al 2019. D’aquesta manera, el 3er CAP serà una realitat al 2020. A més, el Conseller també ha confirmat que s’ha iniciat la licitació perquè els equips de radiologia del Castell es puguin canviar, una petició que vam realitzar de manera conjunta des de l’Equip de Govern, el personal mèdic i els usuaris.

No en tinc cap dubte: Quan els veïns i veïnes sumem esforços, som una ciutat imparable. Si tens idees pel Castelldefels dels propers anys, no dubtis en escriure’m un WhatsApp al 600 92 96 02, i prenem un café construint el Castelldefels del futur.

COMPARTIR:

Instagram

L'ALCALDESSA I ELS CIUTADANS