Poc imaginava, quan pujava els carrers de Vista Alegre per anar a l’escola del barri, que anys després tindria l’oportunitat de millorar la vida dels meus veïns i veïnes. Poc podia pensar, quan baixava del tren de retorn després de passar el dia a la universitat o, més tard, a la feina, i em retrobava amb la sensació de comfort, de saber-me a casa, a la meva ciutat, que un dia tindria el repte de que la generació dels meus fills mantigués el privilegi de viure a Castelldefels. Per això, ser alcaldessa de la ciutat on vaig néixer i on he viscut sempre afegeix un plus de passió a la responsabilitat que el càrrec comporta.

Sóc alcaldessa en virtut de l’acord de governabilitat que cinc forces polítiques vam establir a l’inici de mandat. Castelldefels venia d’una etapa de paràlisi provocada per un govern monolític poc propens al diàleg. La ciutadania va voler fer un tomb de timó i que el govern de la ciutat reflectís la pluralitat que es viu a les places, als parcs, al mercat o al forn. Ens va demanar que ens entenguéssim en benefici de la ciutat. No va ser fàcil però ho vam aconseguir i ara l’entesa està ben soldada. Per tant, el canvi d’alcaldessa només comporta un relleu al pont de comandament del vaixell. La tripulació és la mateixa i el rumb no varia. Sé que vostès ho saben i per això no faran cas als que anuncien tota mena de calamitats sobre Castelldefels. També ho van fer fa dos anys i avui la ciutat té el futur més obert que aleshores.

En les següents pàgines podran conèixer els projectes que tenim en marxa. Per això, no m’hi extendré gaire. Si que vull que sàpiguen que són iniciatives que impulsem des de la corresponsabilitat i del diàleg amb la ciutadania, no des de la imposició. Per això, una de les meves primeres decisions ha estat obrir un número de wathsapp com una nova via de contacte entre la ciutadania i l’alcaldessa. Us volem continuar escoltant, us tinc en compte a tots vosaltres, perquè en la construcció d’un Castelldefels millor tothom pot posar la seva peça.

Maria Miranda

COMPARTIR:

Instagram

L'ALCALDESSA I ELS CIUTADANS