Bon dia a tots i totes!

És un orgull celebrar la Diada Nacional de Catalunya amb els veïns i veïnes de Castelldefels. La Diada de tots els catalans i catalanes!

Voldria començar donant les gràcies a les cinquanta entitats, associacions, representants d’Institucións Públiques, Regidors i Regidores de l’Ajuntament, que avui han participat en la tradicional ofrena floral al monument a La Senyera, a la plaça Onze de Setembre.

Una acte que mantenim en un marc de civisme i on tenen cabuda totes les sensibilitats existents des del respecte per la convivència.

Avui tornem a trobar-nos en la Diada per reivindicar allò que, en realitat, defensem en el nostre dia a dia: Una Catalunya que s’aixeca al voltant del catalanisme, des del respecte a la nostra història, i amb el compromís de crear una societat catalana moderna, oberta, activa i plural.

L’Onze de Setembre ens uneix com a catalans i catalanes.

Avui, com cada dia, conviuen aquells que defensen el futur de Catalunya en el marc de la Constitució actual, aquells que volen una Catalunya independent, i els qui creuen en una Catalunya millor dins de l’Estat Espanyol. Tothom!

No hem de perdre de vista els capítols de màxima intensitat política i social que hem viscut en el darrer any.

A Castelldefels, com no pot ser de cap altra manera, seguim l’actualitat política catalana des del respecte, escoltant la diversitat d’opinions.

Ho fem convençuts que, en aquest context, i més que mai, el diàleg ha prés una rellevància cabdal per trobar solucions en un escenari soviet de tensió i angoixa.

Ara, més que mai, hem de recordar que només a través del diàleg s’ha arribat a un ampli consens social en qüestions primordials com la llengua, l’educació, la cultura i la cohesió social.

En aquesta etapa de polarització política, a Castelldefels hem sabut donar exemple d’allò que els catalans i catalanes en diem seny. Hem demostrat ser un exemple de convivència, tolerància i respecte a la diversitat d’opinions.

Un exemple perquè, en una societat heterogènia i canviant, a Castelldefels cada dia arribem a punts d’acord en un municipi plural com és el nostre.

Més enllà de les necessàries discrepàncies d’una societat plural i democràtica, des de l’Equip de Govern treballem amb la voluntat de sumar esforços perquè Castelldefels continuï creixent.

Davant de l’escenari global, us convidem a pensar primer en Castelldefels. En la nostra gent. Comencem el mes de setembre amb la màxima il·lusió i energia per construir el Castelldefels que tots somiem.

Una ciutat que lluita contra l’atur, que vetlla pel benestar social, que reivindica l’habitatge digne, els drets, la cohesió social.

I sobretot, que avança en el camí del progrés amb les persones com a protagonistes.

Avui, més que mai:

Visca l’Onze de Setembre!

Visca Catalunya!

Visca Castelldefels!

COMPARTIR:

Instagram

L'ALCALDESSA I ELS CIUTADANS