¡Buenas tardes a todos y todas!

La verdad es que da gusto ver la sala del Centro Cívico Frederic Mompou llena como de costumbre con nuestra Gent Gran.

Hoy que estamos celebrando el final de curso, después de un año lleno de actividades, es un buen momento para felicitar a la Associació de la Gent Gran de Castelldefels, a su presidenta, Assumpció Garcia, i a toda la gente que formáis la entidad, por el trabajo que hacéis en el día a día de Castelldefels.

¡Las personas que estáis en la sala sabéis de que hablo! Habéis participado en talleres de fotografía, informática, también de francés, ingles, incluso manualidades y pintura. ¡Es verdad aquello de que la Gent Gran en Castelldefels vive una tercera juventud!

Yo he nacido en Castelldefels, y sé perfectamente que la Gent Gran de nuestra ciudad siempre ha sido muy activa y participativa.

En este sentido, también me gustaría pedir un fuerte aplauso para vosotros, que dais sentido a los casi 20 talleres que se han realizado, y también a los formadores y cada uno de los miembros de la Asociación que los han hecho posible.

Com bé sabeu, des de l’Equip de Govern treballem per posar a la vostra disposició els millors serveis. Això només s’aconsegueix coneixent el vostre dia a dia. En aquest sentit, el nostre Regidor, en Nico Cerpa, fa una feina molt important.

Ara fa una setmana que vaig prendre possessió com a Alcaldessa, i en el meu discurs vaig tenir molt present explicar que ajudarem a la Gent Gran perquè sigui un privilegi per a ells viure a Castelldefels.

Això com s’aconsegueix? Donant resposta a les necessitats.

Com us haurà comentat en Nico Cerpa, a partir d’aquest estiu es realitzaran reformes en el centre, com la reparació de la climatització.

Ampliarem l’espai dedicat a al Casal de la Gent Gran, una vegada es reubiqui els Serveis Socials en el local de Tomàs Edison a l’inici de curs, al setembre-octubre i, més endavant, es reubiqui el Casal de Joves a la Casa de la Cultura.

Per tant, podreu gaudir del Centre Frederic Mompou!

Com a Alcaldessa, necessitaré conéixer la vostra opinió i comentaris perquè, entre tots, fem que la ciutat continui creixent. Moltes gràcies per la vostra atenció, a continuar gaudint de la tarda, i agafar forces per al curs vinent!

COMPARTIR:

Instagram

L'ALCALDESSA I ELS CIUTADANS